HomeHealth CommunicatorFAQ | Slimme oplossingen voor huisartsen, specialisten en onderzoekers

Wij besteden veel aandacht en zorg aan het zo compleet en correct mogelijk aanbieden van onze informatie. Mocht u toch met een vraag blijven zitten, aarzel dan niet en neem gewoon contact met ons op via ons contact formulier. Hieronder de meest gestelde vragen:

Kan ik ook zelf vragenformulieren ontwikkelen?

Ja, voor gebruikers van Health Communicator voor Huisartsen is het mogelijk om zelf vragenformulieren voor Health Communicator  te ontwikkelen. Voordat u hieraan kunt beginnen, zult u eerst de ééndaagse basiscursus Health Communicator Questionnaire Design volgen. Hiermee verdient u toegang tot het vragenmanagementsysteem. U kunt natuurlijk ook opdracht geven aan ons bureau om het vragenformulier voor u uit te werken en indien gewenst de vertalingen te verzorgen. Helaas is het niet mogelijk om als gebruiker zelf vertalingen te verzorgen. Aan het verwerken van vragenformulieren en vertalingen zijn verwerkingskosten verbonden. Nedtalk B.V. behoudt zich te allen tijde het recht om ongewenste informatie te weren uit het systeem. Uw vragenformulier wordt pas na goedkeuring door Nedtalk Nederland B.V. gepubliceerd in het systeem.

Ik heb een video, app of website die ik graag aan Health Communicator toe wil voegen. Wat moet ik doen?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw voorlichtingsmateriaal! Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen de inhoud beoordelen en plaatsen in Health Communicator als het voldoet aan onze kwaliteitsnormen. Videomateriaal wordt enkel in Health Communicator geplaatst als expliciet toestemming is verkregen van de auteur om dit materiaal in Health Communicator weer te geven.

Wat zijn de minimale systeemvereisten voor het gebruik van Health Communicator?

U kunt de minimale systeemvereisten hier vinden. Mocht u toch nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.

https://nedtalk.com/wp-content/uploads/2018/03/white-logo-xs-1.png
https://nedtalk.com/wp-content/uploads/2018/03/white-logo-xs-1.png

Copyright © 2011 – 2018 Nedtalk Nederland B.V. – KVK 59689757 – privacy beleid