Health CommunicatorMedia Patiënt wordt de secretaris van de dokter

29/06/2017

Mobile Dokters is onlangs bij Hans Nederhof langs geweest. Als oprichter van Nedtalk en grondlegger van Health Communicator vertelt hij kort iets over de historie van dit meertalige softwaresysteem. Hans bruist van de ideeën. Dit systeem is geen eindproduct, maar is pas het begin van al zijn plannen!

“De anamnese die het systeem biedt is veel uitgebreider dan hetgeen gewoonlijk in de praktijk haalbaar is. Vaak heb je in de praktijk maar een beperkte tijd om zaken uit te vragen. Met gebruik van dit systeem beschik je over veel meer data dan gebruikelijk, waardoor je eenvoudiger een diagnose kunt stellen en beter in staat bent om wetenschappelijk  onderzoek te doen.”

Hij heeft een medisch centrum opgericht samen met een collega huisarts en – apotheker.  Het volledige centrum gaat gebruik maken van Health Communicator. Niet alleen vindt hij het een weldaad om te kunnen profiteren van de voordelen van eHealth. Hij verwacht ook veel te kunnen leren van anderen  door de intensieve samenwerking tussen huisarts, specialist en paramedici. Hij verwacht dat dit de kwaliteit van handelen ten goede komt.

https://nedtalk.com/wp-content/uploads/2018/03/white-logo-xs-1.png
https://nedtalk.com/wp-content/uploads/2018/03/white-logo-xs-1.png

Copyright © 2011 – 2018 Nedtalk Nederland B.V. – KVK 59689757 – privacy beleid