Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator wint Nationale Zorgvernieuwingsprijs publieksprijs

De Health Communicator voor Turkse ouderen heeft veruit de meeste stemmen ontvangen in de online verkiezing voorafgaand aan de Nationale Zorgvernieuwingsdag. We zijn daarmee publieksfavoriet geworden en erg ontroerd door alle steun!

Uit de nieuwsbrief van de Nationale Zorgvernieuwingsprijs:

Enthousiasme bij de ouderen zelf
Johan Nederhof wist een nominatie door het publiek in de wacht te slepen. De Health Communicator voor Turkse ouderen kreeg de meeste stemmen in een online verkiezing voorafgaand aan de Nationale Zorgvernieuwingsdag. ‘Ik ben heel blij, omdat juist de mensen voor wie wij het doen ons aan een podiumplek hebben geholpen. We hebben de afgelopen weken heel veel positieve mails gehad. We hebben uiteindelijk niet gewonnen, maar dat is niet erg. Het enthousiasme onder Turkse ouderen is enorm. Ik weet zeker dat we ons idee na vandaag weer een stap verder kunnen brengen.’

Het project wordt vanwege het enthousiasme voortgezet in een andere vorm. Houd ons nieuws in de gaten voor meer informatie.

Deel dit bericht