Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Zorg Optimalisatie Noord-Holland neemt Health Communicator op

Zorg Optimalisatie Noord-Holland heeft Health Communicator opgenomen in de lijst met projectvoorbeelden.

Klik hier voor meer informatie en de lijst.

ZONH is de partner voor eerstelijnszorgverleners alsmede voor partijen in zorg en welzijn en de gemeenten in Noord-Holland. ZONH werkt samen met deze partijen aan toegankelijke, zinnige en zuinige zorg voor de burger in Noord-Holland.

Patiënten in achterstandswijken bezoeken over het algemeen vaker hun huisarts, hebben meer vragen per consult en hebben statistisch gezien een grotere kans op ziekte. Hun zorgvraag is meestal ook gecompliceerder dan in andere wijken. Om de mogelijk extra werkdruk die huisartsen kunnen ervaren en de inkomenssituatie van huisartsen in achterstandswijken te compenseren is er in 1997 een financiering genaamd Achterstandsfondsgelden huisartsen in het leven geroepen.

Deel dit bericht