Beurzen en evenementen Congres InEen, 28 & 29 september 2016

29/09/2016

InEen organiseert in september de Tweedaagse InEen. Op 28 en 29 september start deze Tweedaagse. Dit jaar wordt de patiënt als vertrekpunt genomen. Hiermee wordt de organisatie van zorg rondom de patiënt en zijn of haar hulpvraag en belevingswereld bedoeld.

Persoonsgerichte zorg is een manier om mensen zorg op maat te bieden. Kern van persoonsgerichte zorg is dat je als zorgverlener iemand niet als patiënt maar als mens benadert. Niet de ziekte staat centraal, maar de manier waarop iemand in het leven staat en zelf met de aandoening omgaat. Er zijn veel verschillende manieren om hier in de praktijk invulling aan te geven. Het draait daarbij om vier elementen die noodzakelijk zijn bij de organisatie van gepersonaliseerde zorg: de patiënt, de professional, de organisatie en de financiering. Deze elementen komen terug in de opzet van het programma en de subsessies.

Op 28 en 29 september is de Ruwenberg in St. Michielsgestel het toneel van de Tweedaagse 2016. Via deze link kan je je inschrijven!

Workshop Hans Nederhof

Hans Nederhof verzorgt namens Nedtalk een workshop op 29 september 2016 van 9.40 – 10.55. De workshop gaat over Anderstaligheid, Laaggeletterdheid en e-Health, met als uitgangspunt de persoonsgerichte zorg.

https://nedtalk.com/wp-content/uploads/2018/03/white-logo-xs-1.png
https://nedtalk.com/wp-content/uploads/2018/03/white-logo-xs-1.png

Copyright © 2011 – 2018 Nedtalk Nederland B.V. – KVK 59689757 – privacy beleid