Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

eHealth Week Amsterdam 2016

Gisteren is de eHealth week 2016 gestart in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Nedtalk gelooft in de mogelijkheden van eHealth, reden om in deze blog aandacht te besteden aan deze dagen.

De eHealth week wordt georganiseerd door het Ministerie van Volksgezondheid, de Europese Commissie en HIMSS Europa. Het thema is “You, at the heart of transition”: er wordt gefocust op de mensen die het zorgsysteem veranderen. De mensen die gebruik maken van eHealth, de patiënten, worden steeds meer betrokken bij de discussie over de zorg en de eHealth. Omdat Nederland veel bezig is met eHealth is het de ideale plek om de eHealth week te organiseren!

Nedtalk werkt niet ver bij de Beurs van Berlage vandaan. Wij geven met de Health Communicator de mogelijkheid aan gebruikers om hun klachten in hun eigen taal aan te geven. Welke taal je ook spreekt en of je nou wel of niet kan lezen of schrijven, dit alles zou niet uit mogen maken voor de kwaliteit van zorg die je ontvangt van je arts.

Nedtalk is op vrijdag 10 juni aanwezig in de Beurs van Berlage. Wij verheugen ons erop om u te ontmoeten!

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven!

Deel dit bericht