Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Innovaties voor kwetsbare Amsterdammers op Zorg2025

De Rabobank, Kamer van Koophandel, Amsterdam Economic Board en SIGRA hebben een nieuwe editie van Zorg2025 gepland. Op dinsdag 8 december ontmoeten we elkaar in Restaurant Dauphine in Amsterdam om het thema ‘Innovaties voor kwetsbare Amsterdammers’ te bespreken.

Nedtalk geeft ook een presentatie zal ook een presentatie geven en haar ideeën presenteren om een deel van de kwetsbare Amsterdammers te bereiken door het inzetten van Health Communicator in de zorg.

Er zijn steeds meer signalen dat het nemen van eigen regie voor een deel van de Amsterdamse burgers lastig kan zijn (men spreekt de taal niet goed, heeft moeite zich thuis te redden, heeft geen eigen netwerk, is niet sociaal vaardig etc.).

Eén op de vijf Amsterdammers van 19 jaar of ouder is kwetsbaar, bij hen stapelen veel problemen zich op. Welke innovaties kunnen ingezet worden voor deze groeiende groep kwetsbare Amsterdammers?

Een aantal in de praktijk genomen innovaties die specifiek gericht zijn op kwetsbare Amsterdammers staan in deze bijeenkomst centraal.  U kunt zich via deze link aanmelden:  www.kvk.nl/kwetsbareamsterdammers.

Voor inschrijven en meer informatie, lees hier.

Deel dit bericht