Buiksloterweg 99, 1031 CJ, Amsterdam020 – 233 9042 Ma - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

AOF biedt artsen in Amsterdam financiële ondersteuning voor aanschaf Health Communicator

Het bestuur van het AOF heeft besloten om AOF-praktijken financieel te ondersteunen bij de aanschaf van de Health Communicator. De Health Communicator biedt ondersteuning voor anderstaligen en audio-visuele ondersteuning voor laaggeletterden.

De geselecteerde AOF praktijken komen in aanmerking om een jaar lang de Health Communicator in de praktijk te gebruiken. De meerwaarde van het systeem kan direct ingezet worden door de artsen en praktijkondersteuners en hun patiënten. Meer dan 150 anamnese vragenlijsten en de informatiebibliotheek met meer dan 1000 video’s, apps en websitelinkjes in de talen: Arabisch, Engels, Tarifit (Berber/ Marokkaans), Turks en Russisch wordt toegankelijk gemaakt.

In het programma is ook een training en evaluatie opgenomen, tevens wordt een hardware device ter beschikking gesteld.

Voor meer informatie over het project en of u in aanmerking komt als achterstandspraktijk kunt u contact met ons opnemen.

Deel dit bericht