Buiksloterweg 99, 1031 CJ, Amsterdam020 – 233 9042 Ma - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

De grootste zorggroep van Amsterdam (ROHA) zet in op Health Communicator

De ROHA Amsterdam heeft besloten breed in te zetten op zorg voor anderstaligen en laaggeletterden, door inzet van het programma Health Communicator. Zij gaan dit samen doen met Nedtalk Nederland vertegenwoordigd door Hans Nederhof, huisarts in Amsterdam-Noord. Het doel is om aan te tonen dat de inzet van Health Communicator leidt tot betere zorg en daarmee, op termijn, tot lagere kosten. De financiering hiervoor zal plaatsvinden vanuit maatwerk Zorgvernieuwing.

ROHA is de grootste zorggroep van Amsterdamse huisartsen. Binnen ROHA werken 180 huisartsen uit de regio Amsterdam samen. Ze leveren de zorg aan circa 340.000 patiënten. ROHA is opgericht in 2007.

Deel dit bericht