Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator op Zorgvisie congres samen beslissen in de spreekkamer

Health Communicator is aanwezig op het congres ‘ Samen beslissen in de spreekkamer’.

Samen beslissen, ook in een vreemde taal!

Health Communicator is een meertalig communicatie- en voorlichtingssysteem, dat kan worden ingezet ter ondersteuning van het medisch consult. De online anamnese in de taal van de patiënt zorgt voor een beter inzicht in zijn of haar klachten. Met een druk op de knop  ontvangt de patiënt informatie over zijn probleem.

Interessante keynote sprekers op het congres zijn oa. Edith Schippers (minister van VWS) en Ab Klink (lid Raad van Bestuur zorgverzekeraar VGZ) en er worden praktijkcases behandeld zoals de pilot bij het Radboud UMC;  ‘3 goede vragen’.

waar: Mediaplaza Utrecht

wanneer: donderdag 26 maart

website: http://zorgvisiecongressen.nl/samenbeslissen/programma.html (link verlopen)

Deel dit bericht