Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator op het NHG Congres – 21 november 2014

Thema van de NHG beurs dit jaar is ‘Dokteren doe je niet alleen’. Wij zijn het hier helemaal mee eens! Zonder patiënt valt er niks te dokteren. Maar niet alleen de patiënt is nodig voor het leveren van zorg, ook goede communicatie draagt bij aan het leveren van goede zorg! Health Communicator staat op de NHG beurs om dit innovatieve hulpmiddel te presenteren.

Health Communicator is een software applicatie die zorgt voor meertalige online communicatie tussen arts en patiënt.  Online wordt de anamnese afgenomen in de moedertaal van de patiënt. Een efficiënter verloop van het consult door de kennis vooraf en effectievere zorg door betere communicatie. Tevens is baanbrekend binnen het systeem de mogelijkheid om online testen als 4DKL of de CCQ direct te scoren en te coderen in het HIS van de arts.

Meer weten? Dan zien we u graag bij onze stand! nummer 16

NHG Congres 2014 – 21 november 2014

Rai- Amsterdam

www.nhgcongres.nl

Deel dit bericht