Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator is genomineerd voor de Achmea eerstelijns innovatieprijs

Health Communicator is genomineerd voor de Achmea eerstelijns innovatieprijs! Help ons, project Health Communicator en de gezondheidszorg vooruit en stem op Health Communicator! Over de innovatieprijs:

Na een voorselectie heeft de jury acht inzendingen geselecteerd. De diversiteit van de inzendingen voor de innovatieprijs is groot. Logopedisten, paramedici, huisartsen, farmacie, eerstelijns diagnostiek, zorggroep en gezondheidscentrum dingen mee naar de Achmea eerstelijns innovatieprijs. Een ding is duidelijk. De digitale innovatie zet door. Digitale communicatie en technische snufjes zetten de toon, maar ook de spirituele innovatie is aanwezig. Het publiek bepaalt de prijswinnaar. Tot 1 december 12.00 uur kan er gestemd worden via www.de-eerstelijns.nl – per e-mailadres kunt u slechts één keer stemmen. De kandidaat met de meeste unieke stemmen wint: de innovatieprijs wordt op 11 december tijdens het Eerstelijns gala uitgereikt.

Bent u nog niet op de hoogte van alles wat Health Communicator te bieden heeft, neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht