Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator goed ontvangen

Health Communicator wordt goed ontvangen. De SAG laat in een Youtube filmpje zien hoe informatie-uitwisseling tussen de Nederlandse hulpverlener en de buitenlands talige patiënt eenvoudig verloopt met behulp van een smartphone of een tablet van de patiënt.

Updates

Regelmatig wordt er nieuwe informatie toegevoegd aan Health Communicator. De laatste informatie kunt u vinden in de zijbalk rechts bij het zoek patiëntenscherm. De site www.wiegedood.nl is in meerdere talen te benaderen. Zij geeft goede informatie over preventie van wiegendood. Zo vindt de patiënt er advies over rugligging van de baby, niet roken in de buurt, beleid bij een huilbaby, en informatie over vervorming van de schedel bij rugligging.

Health Communicator:  Betere communicatie voor betere zorg.

Nieuw telefoonnummer

Vanaf vandaag kunt u Nedtalk Nederland ook bereiken via telefoonnummer:  020-233 9042

Deel dit bericht