Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator in de RAI op 3 april 2014

Op donderdag 3 April 2014 is Nedtalk Nederland  aanwezig op de jaarconferentie 2014 “De eerste lijn draait door” van de 1e lijn in de Amsterdam RAI
Europaplein te Amsterdam. Kom gezellig langs bij onze stand voor een praatje en laat u inspireren. Daarnaast kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de gratis versie van Health Communicator. De eerst volgende 50 nieuwe betalende abonnees maken kans op een een jaar lang Health Communicator voor Huisartsen! Over de conferentie:

Nieuwe samenwerking staat voor de deur: met welzijnswerkers, ouder- en kindadviseurs, gemeenteambtenaren, e-healthtoepassingen en patiënten met hun mantelzorgers. Hoe pak je die nieuwe samenwerking aan? Hoe bevorder je zelfredzaamheid? Waar is de zorg zinniger en zuiniger te maken

Verder willen wij ook nog het bestaan van de  “verBETER-prijs” prijs aanstippen:

Heb je een goed idee hoe nieuwe samenwerking eruit zou moeten zien? Of hoe bestaande samenwerking in het licht van de veranderingen een impuls zou kunnen krijgen? Dan kun je meedingen naar de verBETER-prijs. Achmea stelt hiervoor 5.000 euro beschikbaar. Insturen kan tot 24 maart 2014.

• Format (Word)
• Reglement (Pdf)

Het programma ziet er als volgt uit:

Programma “De eerste lijn draait door”

  • 17.00-17.30 | Inloop en eerste netwerkmoment
  • 17.30-17.45 | Discussie o.l.v. Tom van ’t Hek, oud-huisarts en oud-tophockeyspeler
  • 17.45-20.30 | Keuzemenu: mini-colleges, workshops, informatiemarkt, ideeëncarrousel
  • 18.15-20.15 | Eet & Date
  • 20.30-20.50 | De verBETER-prijs
  • 20.50-21.00 | Afsluiting conferentie met borrel

 

Van 17.45-20.30 uur stel je zelf via het blokkenschema je programma samen. Belangrijkste spelregels: Bekijk vooraf welke mini-colleges en workshops je wilt volgen. Zorg dat je op tijd bij de zaal bent. Ideeëncarrousel, informatiemarkt en buffet zijn doorlopend te bezoeken. Om 20.30 uur stem je mee wie de verBETER-prijs wint.

Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit bericht