Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Bezoek ons op de Huisartsbeurs 2014

Op zaterdag 22 Maart organiseert de Landelijke Huisartsen Vereniging tussen 9:00 en 18:00 de Huisartsbeurs 2014 in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens deze 9e editie van de beurs worden kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg gedeeld. Ook Nedtalk Nederland is op de beurs aanwezig om u Health Communicator te tonen. Wij zijn dit jaar te vinden op de stand F142. Zie hier een overzicht van de beursvloer.

Geachte collega,

Heeft u ook het gevoel dat u het steeds drukker krijgt? Bezuinigingen, overheveling van zorg, en een groeiende administratieve belasting leggen een forse claim op onze kostbare tijd.

Met gepaste trots introduceren wij Health Communicator, de nieuwe manier van werken!

Het systeem werkt als volgt: voorafgaand aan het consult beantwoordt uw patiënt vragen met behulp van Health Communicator. Het scoresysteem stuurt de resultaten door naar uw HIS. U begint met een voorsprong aan uw spreekuur. Health Communicator is vertaald in meerdere talen.

Baanbrekend is de manier waarop uw patiënt meehelpt om uw HIS te voorzien van de passende NHG codes voor de chronische zorg. Uw POH is er blij mee! Een andere favoriet in Health Communicator is het onderdeel waarmee u een tekst uit Thuisarts.nl, een video, of een app over gezonde voeding toestuurt aan uw patiënt. Erg praktisch is de testmodule voor bijvoorbeeld de 4-DKL, die automatisch de scores uitrekent en rapporteert aan uw HIS.

Klinkt ‘Health Communicator’ als een systeem dat ook in uw praktijk past?  Op 22 maart aanstaande kunt u ons vinden op de huisartsbeurs in Utrecht,  stand  F142. U bent natuurlijk ook van harte welkom voor een voorlichting op onze demopraktijk in Amsterdam Noord. Voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak kunt u mailen naar info@nedtalk.com., of bel 06-230.72.092.

Met vriendelijke groet,

Hans Nederhof, huisarts en initiatiefnemer van Health Communicator

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Nuttige links:

  • Bereikbaarheid Jaarbeurs Utrecht (auto / OV ).
  • De Health Communicator folder (PDF).

Deel dit bericht