Buiksloterweg 99, 1031 CJ, AmsterdamMa - Vrij: 07:00 - 17:00 /

Actueel

Health Communicator wint Nationale Zorg Jaarprijs

Ermelo – November 2011 – Op dinsdag 1 November zijn in de “Heerlickheijd van Ermelo” de prijzen uitgereikt van de Nationale Zorg Jaarprijs 2011 – 2012. Wij zijn verheugd u te mogen melden dat Health Communicator de prijs heeft gewonnen in categorie ‘Top innovatie service en faciliteiten’.

Health Communicator

Health Communicator biedt de patiënt de mogelijkheid om in zijn eigen taal het spreekuurconsult vóór te bereiden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een gebruikersinterface die zo is ontworpen dat hij ook geschikt is voor gebruik door laaggeletterden. De hulpverlener kan met de vertaalde informatie een gericht consult voeren. Na afloop van het consult ontvangt de patiënt via het Health Communicator netwerk voorlichting op maat in zijn of haar moedertaal.

Overzicht van alle winnaars

  • Het meest patiënt vriendelijke Ziekenhuis: Antonius Ziekenhuis, Sneek
  • Top algemeen Ziekenhuis: St. Jansdal Ziekenhuis, Harderwijk
  • Topklinisch Ziekenhuis: Sint Franciscus Gasthuis, Rotterdam
  • Top innovatie service en faciliteiten: “Health Communicator”, Stichting Communicatie Zorg Amsterdam. Dr. Hans Nederhof.
  • Top academisch ziekenhuis: VU Medisch Centrum, Amsterdam
  • Het leukste Ziekenhuis om bij te werken in de categorie: Het Justitieel Medisch Centrum in Den Haag
  • Het meest bijzondere parel project: ParkinsonNet
  • Top vakgroep: Diaconessenhuis Meppel afdeling cardiologie
  • Top Ziekenhuis overall: St. Fransiscus gasthuis Rotterdam
  • Topkliniek: Stichting Flebologisch Centrum Oosterwal, Alkmaar

Nationale Zorg Jaarprijs

Het doel van de Nationale Zorg Jaarprijs is het bevorderen van innovatie en het in de schijnwerpers zetten van bijzondere prestaties binnen de zorgsector. Prijzen worden toegekend op basis van onderzoek, beoordelingen door zorgprofessionals en zorgconsumenten in samenwerking met Dr. Yep.

Deel dit bericht